Waterlek garantie!

Op 1 dag gemonteerd

Levering binnen 1 tot 3 weken

 

Infraroodheater met afstandsbediening

Voor 475€

 

Ga voor extra comfort met een Deponti heaterstrip om ook in het voor- en najaar te kunnen genieten van uw terrasoverkapping. Deze heaterstrip heeft een maximaal vermogen van 2400W, 10.8A en is voorzien van een overhittingsbeveiliging. Opgebouwd uit aluminium behuizing en een zwart verwarmingselement geeft deze heaterstrip een strakke uitstraling in uw veranda of tuinkamer. Een topper in zijn klasse!

De infrarood heater is geproduceerd volgens een uniek design en met een speciale productie-techniek. Een speciaal geselecteerde aluminium legering voor het stralingspaneel is behandeld met een speciale coating.

De infrarood verwarming is vergelijkbaar met zonnestralen zonder de UV-straling. De stralen verwarmen eerst de mensen, meubelen, muur, vloer etc. zodat de warmteverdeling niet wordt beïnvloed door de wind. De heater veroorzaakt geen windverplaatsing, licht of geur. De omgeving blijft hiermee zeer aangenaam.

Deze heater die bevestigd kan worden aan muur, plafond of aan de liggers van een terrasoverkapping geeft stralingswarmte af zonder dat er een oranje-rode lamp of gloed zichtbaar is.

Tevens geeft de heater alleen stralingswarmte naar voren af en is dus zeer geschikt voor gebruik onder polycarbonaat dakbedekking.

 

Uitvoering:

Vermogen: 2400W dimbaar in 3 standen middels afstandsbediening
Sterkte: 10,4A
Afmetingen 1595 x 189 x 67mm
Gewicht: 9,4Kg
Led indicatoren voor dimmerstand en timer
Géén rood licht
Slaap timer, automatische uitschakeling in te stellen middels afstandsbediening

Bestel via het contactformulier